MAGAMRÓL

Sziládi Krisztina

Érezze sikeresnek magát a családjában!

Itt vagyok, hogy segítsek.

Középiskolai nyelvtanári képesítésem 23 évig kamatoztattam a közoktatásban. Emellett párkapcsolati tréner, life coach, mediátor, valamint gyermek és ifjúsági tanácsadói végzettségeim felvérteznek azzal a tudással, mellyel támogatást nyújthatok családoknak.

Hátterem

Mint gimnáziumi tanár, nagyon izgalmas kihívásnak tartom a tizenévesekkel való foglalkozást. Sokakat riaszt ennek a korosztálynak a viselkedése, én otthonosan érzem magam a társaságukban. Anyaként megtapasztalhattam mekkora energiabefektetést igényel két gyermek felnevelése, és megismertem a csecsemő- és kisgyermekkortól kezdve a felnőtté válásig tartó összes időszak minden szépségét és buktatóját. Azt gondolom, elegendő tapasztalattal rendelkezem ahhoz, hogy másoknak is segítő kezet nyújtsak ebben a gyönyörű, mindennél fontosabb, ugyanakkor nagyon nehéz feladatban: a gyermeknevelésben.

Hitvallásom

Napjainkban a gyermekeket nevelő családok hatalmas nyomásnak vannak kitéve. Nem egyszerű kihívás az iskolarendszer támasztotta követelményeknek megfelelni, elhárítani a fiataljainkra leselkedő számtalan veszélyt, sikeres embereket nevelni belőlük, miközben az élet számos más területén is elvárják tőlünk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Természetes, ha néha elfáradunk, elbizonytalanodunk, olykor meg is ijedünk az előttünk tornyosuló gondoktól. Ilyenkor egy kívülről érkező segítség megerősíthet, hogy az úton nagyobb sérülések nélkül végig tudjunk menni.

Kapcsolat

Telefon

0620 4901315

Email

sziladikrisztina@gmail.com

Cím

Balassagyarmat, Rákóczi út 28.

Időpontok

Hétköznap: 9-18 óráig